5Cats

Wat kan 5Cats voor u betekenen?  

U heeft een kat of meerdere katten maar wil graag onbezorgd met vakantie kunnen en buren en vrienden wilt u liever niet vragen [lees: niet lastig vallen].  Of u moet onverwachts weg... vind dan maar een goed logeeradres voor uw kat.  Een pension is om allerlei redenen niet de plek voor uw kat of is op dat moment niet beschikbaar.

Allerlei redenen om contact op te nemen met 5Cats. Wij verzorgen uw katten aan huis, ze blijven in hun eigen omgeving, onder vinden geen stress en u kunt zonder zorgen op vakantie of een weekend weg.

5Cats vertroetelt uw kat, er wordt gespeeld, de leefomgeving van de kat wordt schoon gehouden, bij twee bezoeken per dag worden de gordijnen geopend en gesloten, verlichting aan of uit gedaan, planten binnen worden van water voorzien en uw post gesorteerd.

Bij katten met overgewicht worden er voerspelletjes uitgeprobeerd, u wordt dan bij terugkomst geadviseerd welk voerspelletje u dan het beste zou kunnen aanschaffen.  

5Cats kan u ook adviseren over het gedrag van uw kat, bij terugkomst treft u in het verslag de nodige tips aan.

Ook kunt u 5Cats inschakelen als u bijv. door ziekte, en/of andere beperkingen tijdelijk niet voor uw kat kunt zorgen. Wij helpen u dan bij de verzorging van uw kat of ander huisdier. Hiervoor  gelden er andere tarieven, deze zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden neem contact met ons op, zodat we dit kunnen overleggen.

5Cats staat voor professionaliteit, vertrouwen, discretie, integriteit, kwaliteit, kennis, kunde, respect en liefde voor de kat.
 

Stichting 5Cats Opvang voor katten met een handicap
Katendrechtsestraat 348
3072 NX Rotterdam
tel.: 06 510 74 520